HGH Pangiriman Internasional
Mésér Genotropin online
Pangiriman Genotropin ka hotél

Kami dina Peta Google (punten nelepon sateuacan kunjungan kami)



Aya seueur apotek online, kami unik!

ulah milarian apoték sanés, anjeun parantos mendakan naon anu dipilari

Pilihan Pangiriman HGH, di Thailand sareng pangiriman internasional

Anu urang?

Kami agén panilitian sareng distributor produk Hormone Tumuwuh Asasi Manusa di sababaraha nagara kalebet Thailand. Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan munggaran di Thailand anu tiasa ngajamin kualitas pang éfisiénna sareng pangiriman GRATIS suksés tina HGH. Kami tiasa nyayogikeun pangiriman Express dina sababaraha dinten ka mana waé di Thailand sareng pangiriman internasional gancang. Produk kami asli, aman, sareng épisién ogé disatujuan ku FDA (Administrasi Pangan & Obat) di seueur nagara. Nomer Pendaftaran E-Dagang: F0167552340007 

Indikasi kanggo nganggo HGH, 3 arah utama tina perawatan ku kursus Hormone Human Growth

Rekomendasi dosis tina HGH

Dosis suntik dawam tina HGH nyaéta:          

2 IU (0.6 mg) pikeun awéwé 25-35 taun anu beuratna tina 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) pikeun awéwé umur 35 anu beuratna 50 kg atanapi langkung

2 IU (0.6 mg) pikeun lalaki 25-30 taun anu beuratna 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) pikeun lalaki 30 taun anu beuratna tina 80-120 kg

Waktos pikeun suntikan:

Langkung saé pikeun ngalakukeun suntikan énjing-énjing sateuacan sasarap dina beuteung kosong atanapi atanapi saatos tuangeun terakhir 2 jam saatos tuang sateuacan saré (Salaku latihan nunjukkeun, ngabagi dosis unggal dinten kana sababaraha bagian masihan hasil anu sami sareng 1 suntikan per dinten)

Kursus lengkep dina bulan 6 pikeun ngarengsekeun hasil awak impian anu sampurna! Candak dinten HGH 6 minggu dinten Senén - Saptu (pause Minggu) Kursus bulan 6 dibagi janten bagian 2 - 3 dinten 6 dinten saminggu, teras ngareureuhkeun dinten 30, teras deui 3 bulan 6 dinten minggu. 

Pikeun inpormasi anu langkung lengkep, hubungi ahli endokrinologis dokter kami.

Kumaha ngagunakeun HGH?

Tetep jauh tina HGH palsu!

Kami henteu hoyong konsumén urang nyéépkeun artos pikeun hal anu henteu tiasa dianggo, sareng dina skenario anu pang parahna nimbulkeun bahaya kaséhatan. Kituna kami henteu nyarankeun mésér generik Produk HGH. Produk kami henteu ngan ukur disatujuan ku FDA tapi ogé mangrupikeun hormon pertumbuhan manusa anu paling kuat anu aya di pasar ayeuna, numutkeun ka IMS, perusahaan pamasaran anu diaku sacara internasional. HGH ngandung Somatropin, nyaéta bahan kimia anu dihasilkeun sacara alami dina awak manusa, diwangun ku 191 sekuen asam amino. Émut! dina usaha ngahémat produk anu diragukeun HGH murah, anjeun résiko palsu sareng ngarugikeun kasihatan anjeun. Farmasi HGH Thailand ngasuh tanggung jawab pinuh pikeun kualitas produk urang, kami siap nyayogikeun sertipikat pikeun produk urang sareng ngajamin panglayanan palanggan anu pangsaéna.

Diajar langkung seueur ngeunaan HGH